Afișez 1 - 20 din 24 de rezultate

YATO este o marcă premium de scule de cea mai înaltă calitate, cu cea mai largă gamă. Durabilitatea, manopera perfecta, materialele excelente si otelul de inalta calitate sunt semnele distinctive ale produselor.

Compania a fost fondată în 1990 la Wroclaw. La început, compania s-a angajat în exportul diferitelor tipuri de echipamente de atelier și în producția de unelte proprii.

Calitatea înaltă a produselor, împreună cu prețul accesibil, au făcut ca produsele să capete rapid recunoaștere. Acum puteți cumpăra produsele companiei practic în toată lumea!

YATO garantează produse durabile cu o durată lungă de viață garantată prin utilizarea materialelor de înaltă calitate. Rezistența și rezistența excepționale predetermină aceste produse pentru utilizare în condiții și servicii industriale solicitante.

Acest brand produce unelte din seria hobby și profesională. Produsele YATO sunt sinonime cu cea mai înaltă calitate a instrumentelor profesionale, servicii unice și individuale chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

close